• In de handleiding - van het bijgeleverde boekje, uitgave E209000357A Rev.2.0 - van de M7 satelietontvanger (Digitale Satelliet HD ontvanger SAT802) lees ik op blz 15 punt 4.3, dat ik voor mijn opgenomen programma's mappen kan maken. Er staat echter niet bij hoe dat te doen, maar ik heb de indruk dat er iets niet goed werkt. Kan ik een uitgebreidere beschrijving daarvoor ontvangen en/of als er iets niet goed aan werkt, daar een oplossing voor krijgen? Bij voorbaat dank voor uw antwoord.

    Gesteld op 15-12-2014 om 17:29 in forum M7 SAT801 Misbruik melden
    • De opnames in een map zetten gaat het beste op de computer. Maar het kan ook op de SAT801

      -> druk DSR
      -> druk op de blauwe toets
      - > selecteer Folder aanmaken -> druk op OK
      => Geef de map een naam met de nummer toetsen als bij het schrijven van SMS op de Telefoon

      -> druk op OK om de folder op te slaan
      -> selecteer het programma wat in de nieuwe Map moet komen en druk op de blauwe toets
      -> selecteer de MAP en druk op OK -> druk dan weer op de blauwe toets
      --> nu staat de opname in de folder Geantwoord op 16-12-2014 om 13:04

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Op advies heb ik mappen gemaakt in mijn USB stick volgens het eerste advies dat ik ontving (dank daarvoor) op mijn laptop en heb ik de opgenomen files in de betreffende mappen gedaan. So far so good, maar ... toen ik de USB stick weer terugdeed in de M7 satelietontvanger zag ik wat ik op de laptop had gedaan, dwz ik zag de mappen, maar ik kon niet IN de mappen komen om de files te zien.
      Vervolgens heb ik op mijn laptop de files uit de mappen gehaald, en teruggezet in de USB stick rechtstreeks in de drive KINGSTON en de mappen verder verwijderd. Toen stond alles weer in de USB stick zoals voorheen. Echter ik had ze hernoemd. Nu blijkt dat door de hernoeming ze een map kregen en nu ben ik weer even ver als toen ik de inhoud van de mappen wilde bekijken. Ik kan de files/opnames niet zien, want als ik naar rechts ga krijg ik niet de optie om de map de openen. Ra ra hoe kan ik nu IN de mappen komen om de files/opnames te zien?? Geantwoord op 21-12-2014 om 15:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info