Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/242
Pagina verder
1
LUVION Premium Baby products
HANDLEIDING
INSTRUCTION MANUAL
BENUTZERHANDBUCH
MANUAL D’INSTRUCTIONS
MANUAL DE INSTRUCCIONES
BRUKSANVISNING
BRUGERVEJLEDNING
  
INSTRUKCJA OBSŁUGI
VOD K POUŽITÍ
SUPREME CONNECT
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Wij hebben sinds kort enorm veel ruis op de eerste camera van onze suprème connect. Enkel hoorbaar in de ouder uit. Onze babyfoon is 2.5 jaar oud. Er zijn 2 camera’s aangesloten, de andere heeft dit niet. Iemand een idee?
  Het ligt niet aan de lokatie want hij staat al jaren op dezelfde plek en ik heb ze al eens gewisseld om te testen. Deze ruis is snachts erg vervelend want zelfs in powersaving stand blijf ik dit horen. Gesteld op 12-6-2020 om 22:47

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik volg even mee. Wij hebben hier net hetzelfde probleem. Zeer storend! Samen met de ruis flikkeren ook de lichtje bovenaan mee. Gegarandeerd klank en lichtspel op onze slaapkamer ‘s nachts :-(Geantwoord op 3-9-2020 om 21:19

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • Hier ook enorm veel ruis op 1 vd camera's. Niet iedere dag, maar wel enorm luid en bijgevolg storend.

   Is hier al een oplossing voor?Geantwoord op 6-9-2020 om 15:23

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mocht iemand dit ooit nog lezen, hopelijk hebben jullie iets aan onze tip. Wij hadden dit probleem net ook en jullie reacties boden weinig hoop. Toen kwam mijn man opeens op het idee om de microfoon van de camera schoon te maken. Ruis weg! Geluid gaat nu ook gewoon weer uit als er niks te horen is in de ruimte, ipv dat de ruis de hele tijd hoorbaar was op de ouderunit. Hopelijk is dit voor jullie ook de oplossing! Geantwoord op 30-1-2021 om 23:41

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Wij hadden een extra 2de-hands camera erbij gekocht en die had ook super veel ruis qua geluid.

   Heb de tip van hierboven geprobeerd, het schoon blazen van de microfoon... en ja!!! Ruis weg!!!

   Bedankt voor de tip!
   Geantwoord op 20-4-2021 om 21:00

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Wij hebben al een tijdje de supreme connect. Wij gebruiken de powersafe altijd 's nachts en dit werkte prima. Maar sinds kort blijft het scherm op powersafe en slaat niet meer aan bij geluid. Wie weet waar dit aan kan liggen?
  Voor de rest werkt de babyfoon nog prima.
  Mvg Marjolein Gesteld op 10-2-2020 om 20:56

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Hallo, ik heb namelijk een luvion supreme connect. Ik gebruik deze al bijna 2 jaar maar plots geeft hij geen bereik meer enkel als ik dicht bij de camera zelf sta.. als ik in de living zit heeft hij dus geen ontvangst meer en dat heeft hij wel altijd gehad..
  Ik heb al de handleiding gelezen en bij de instellingen gekeken enzo maar er helpt niets? Wat doe ik nu het beste?

  Mvg Gesteld op 5-3-2017 om 21:56

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Wij hebben dit probleem ook gehad maar bij ons begonnen toen ook nog andere dingen te haperen zoals het beeld,... Gelukkig viel ons toestel nog onder garantie en hebben we een ander toestel in de plaats gekregen. Geantwoord op 6-3-2017 om 11:02

   Waardeer dit antwoord (5)Misbruik melden
 • Blijft het scherm steeds aan of kan je er een timer opzetten? Gesteld op 16-4-2016 om 22:23

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • We hebben deze babyfoon net aangeschaft. Met de energiebespaar-stand kun je ervoor zorgen dat het beeld na 3 minuten uit gaat en bij waarneming van een scherp geluid meteen weer aanspringt. Verder kun je ook handmatig het scherm uitzetten door kort op de aan-uit knop te drukken (erg handig voor 's nachts). Het scherm gaat ook dan weer automatisch aan bij waarneming van geluid. Groeten, Sander. Geantwoord op 17-11-2016 om 11:16

   Waardeer dit antwoord (4)Misbruik melden
 • Moet de monitor altijd op de wifi bridge staan om het beeld op je telefoon te zien Gesteld op 9-1-2015 om 21:39

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ja, de ouderunit moet idd op de wifi bridge blijven anders heb je geen beeld op je telefoon. Ook moet de stekker in het stopcontact zitten van de wifi bridge. Geantwoord op 22-7-2016 om 22:03

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Luvion SUPREME CONNECT bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Luvion SUPREME CONNECT in de taal/talen: Nederlands, Deutsch, English, Français, Português, Espanol, Polski, Dansk, Norsk als bijlage per email.

De handleiding is 6,95 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Andere handleiding(en) van Luvion SUPREME CONNECT

Luvion SUPREME CONNECT Gebruiksaanwijzing - Nederlands, English - 50 pagina's


Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

U heeft geen emailadres opgegeven

Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info