• Wij hebben sinds kort enorm veel ruis op de eerste camera van onze suprème connect. Enkel hoorbaar in de ouder uit. Onze babyfoon is 2.5 jaar oud. Er zijn 2 camera’s aangesloten, de andere heeft dit niet. Iemand een idee?
  Het ligt niet aan de lokatie want hij staat al jaren op dezelfde plek en ik heb ze al eens gewisseld om te testen. Deze ruis is snachts erg vervelend want zelfs in powersaving stand blijf ik dit horen.

  Gesteld op 12-6-2020 om 22:47 in forum Luvion SUPREME CONNECT Misbruik melden
  • Ik volg even mee. Wij hebben hier net hetzelfde probleem. Zeer storend! Samen met de ruis flikkeren ook de lichtje bovenaan mee. Gegarandeerd klank en lichtspel op onze slaapkamer ‘s nachts :-( Geantwoord op 3-9-2020 om 21:19

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Hier ook enorm veel ruis op 1 vd camera's. Niet iedere dag, maar wel enorm luid en bijgevolg storend.

   Is hier al een oplossing voor? Geantwoord op 6-9-2020 om 15:23

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mocht iemand dit ooit nog lezen, hopelijk hebben jullie iets aan onze tip. Wij hadden dit probleem net ook en jullie reacties boden weinig hoop. Toen kwam mijn man opeens op het idee om de microfoon van de camera schoon te maken. Ruis weg! Geluid gaat nu ook gewoon weer uit als er niks te horen is in de ruimte, ipv dat de ruis de hele tijd hoorbaar was op de ouderunit. Hopelijk is dit voor jullie ook de oplossing! Geantwoord op 30-1-2021 om 23:41

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Wij hadden een extra 2de-hands camera erbij gekocht en die had ook super veel ruis qua geluid.

   Heb de tip van hierboven geprobeerd, het schoon blazen van de microfoon... en ja!!! Ruis weg!!!

   Bedankt voor de tip!
   Geantwoord op 20-4-2021 om 21:00

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info