• Ik kan geen enkele VRT zender meer vinden ! Plots, vanaf eergisteren
    Voordien lukte het prima

    Gesteld op 17-11-2016 om 21:39 in forum Logitech Squeezebox Radio Wi-Fi Internet Radio Misbruik melden
    • Op de website van VRT lees ik bij klantendienst vragen inderdaad hetzelfde, er wordt wel gesuggereerd dat een oplossing wordt gezocht ... Ik neem contact op met een kennis die presentator is bij Radio 2, en post diens reactie asap. Groeten, Piet. Geantwoord op 17-11-2016 om 21:52

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Gisteren ook vastgesteld dat radiostations VRT niet meer te beluisteren zijn via SB. Andere stations zoals JoeFM nog wel. Probleem ontstaan na softwareupgrade NAS server. Mogelijk is Logitech software niet meer volledig compatibel? Geantwoord op 18-11-2016 om 18:39

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dit antwoord kreeg ik van VRT. Ik heb wel de indruk dat we met onze Logitech Sqeezebox geen
      eigen stations kunnen toevoegen op basis van de URL uit de lijst ... . Zorgt Logitech hier niet voor een oplossing ? Piet.

      Geachte,


      Bedankt voor uw reactie aan VRT.

      De VRT radiostreams zijn momenteel niet meer beschikbaar. Op zich heeft VRT geen bezwaar tegen het feit dat onze streams via externe spelers (zoals Tunein) worden aangeboden, op voorwaarde dat dit op correcte en legale wijze gebeurt.

      VRT staat momenteel wel in contact om snel onze streams beschikbaar te maken via geluidssystemen (zoals bv Sonos) waarop dit impact heeft. Meer informatie kan u terugvinden op volgende webpagina:
      Klik op deze LINK
      VRT hoopt dat onze streams weer snel rechtmatig op TuneIn beschikbaar zijn. Helaas kunnen we geen oncrete data hierover communiceren. Volgende week start wel alvast het geplande overleg.

      We verwijzen u als digitale luisteraar ook graag door naar onze eigen digitale luisterplatformen. Digitaal en mobiel luisteren kan via radioplus.be of via de mobiele apps van onze radiozenders (in elke app zijn ook alle VRT-zenders beschikbaar). Ook via de websites van onze radiozenders krijgt u gemakkelijk toegang tot onze streams.

      In de hoop u voldoende te hebben geïnformeerd.

      Met vriendelijke groeten,
      Evy Heynen
      Klachtencoördinator VRT

      Geantwoord op 20-11-2016 om 11:34

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Zie officiele mededeling vrt hier: Klik op deze LINK
      Er is een oplosing: je kan naar alle vrt zenders luisteren via hun stream urls. Op dezelfde pagina vind je al die urls, bijvoorbeeld voor radio1 is het Klik op deze LINK

      Ga naar de web interface van je logitech media server en klik op Radio ==> Tune in URL en geef de url daar in. Geantwoord op 23-11-2016 om 09:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dank voor uw bericht, maar op mijn Logitec Sqeezebox vind ik die web interface van je logitech media server nergens terug in het menu ...
      Piet Geantwoord op 23-11-2016 om 22:34

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info