• krijg steeds de melding "Koppelen mislukt. Het koppelen duurde te lang. Zorg dat 'Slim Folio' is ingeschakeld en gereed is om mee te koppelen."
  Bluetooth staat aan, Slim Folio is herkend en aangeraakt, lampje knippert blauw maar alsnog kan ik 'em niet koppelen.

  Gesteld op 1-12-2021 om 11:44 in forum Logitech SLIM FOLIO Misbruik melden
  • Ik had ook dat probleem maar het lukte bij mij toen ik de bluetooth knop (naast de batterij knop) ingedrukt hield. Het lampje gaat dan hard blauw knipperen en op dat moment moet je je ipadhoes/toetsenbord aanklikken op je ipad bij bluetooth. Hou de knop ingedrukt en dan kan je de code invoeren waar je als het goed is een melding voor krijgt. Hopelijk lukt het dan. Geantwoord op 14-12-2021 om 19:59

   Waardeer dit antwoord (14) Misbruik melden
  • Wij hebben hetzelfde probleem gehad. De slim folio wilden maar niet koppelen. De oude slim folio verwijderd uit bleutooth apparaten. Daarna de nieuwe slim folio aangekoppeld na 10x de code te hebben ingevoerd zonder resultaat hebben we na de code op enter gedrukt. Gek genoeg werkte dit! Geantwoord op 26-2-2022 om 19:25

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
  • Hartelijk dank voor de tip! Inderdaad Bluetooth knop ingedrukt houden tot het blauwe lampje snel knippert. Dan op IPad bij Bluetooth instellingen de Slimfolio aanklikken. Vervolgens komt de code om op toetsenbord in te voeren, afsluiten met enter: gelukt!! Geantwoord op 7-6-2022 om 11:18

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info