• Hoe moet ik het toetsenbord of TV instellen in combinatie met mijn samsung smart TV

    Gesteld op 14-2-2016 om 13:07 in forum Logitech K400 Misbruik melden
    • IK heb ook een AZERTY toetsenbord van LOGITECH K400plus. BIJ de computer blijft dit in AZERTY maar als toetsenbord gebruikt wordt op smart TV typ ik in QWERTY. IK heb dit bij TV kunnen oplossen door via afstandsbediening TV op toets MENU te drukken en dan op TV zoeken naar SYSTEEM dan in systeem zoeken naar APPARAATBEHEER, in apparaatbeheer naar TOETSENBORDINSTELL., in toetsenbordinstell. naar OPTIES TOETSENBORD, dan moet je bij TOESENBORDTAAL : NEDERLANS kiezen en nadien bij TYPE TOETSENBORD zien dat BELGIQUE gekozen is (dan zal het AZERTY toetsenbord ook effectief azerty zijn, indien NEDERLAND staat typt uw AZERTY toetsenbord QWERTY op TV. Geantwoord op 12-3-2016 om 01:02

      Waardeer dit antwoord (47) Misbruik melden
    • Ik heb ook zo een toetsenbord en een samsung smart tv type ue49ks7000.
      Als ik het aanpas zoals hierboven beschreven typ ik nog steeds in qwerty?
      Iemand een oplossing? Geantwoord op 3-3-2018 om 18:07

      Waardeer dit antwoord (24) Misbruik melden
    • zelfde probleem... lukt me gewoon niet.
      Ik heb gemerkt als ik via mijn smart tv op de webbrowser ga, deze automatisch naar een engels (qwerty) toetsenbord gaat. Ik heb Samsung gecontacteerd, maar niemand kon mij onmiddellijk helpen.
      Geantwoord op 26-11-2018 om 21:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Mijn antwoord net is mogelijk allen voor de PC handig. Dit zie ik staan in een review bij Kieskeurig:
      "Hierbij een review voor iedereen die zich net als ik rot zoekt naar de mogelijkheid om dit toetsenbord aan te sluiten op een Samsung Smart TV. Bij mij werkt het!!
      Ik heb de Samsung UE40F6640 in bezit en wilde de K400 aansluiten. Unifier (USB) aangesloten op TV en toetsenbord werd direct herkend. Helaas deed ´ie het alleen niet. Na lang proberen uiteindelijk unifier in laptop geplugd, toen toetsenbord aan de unifier gekoppeld en daarna de unifier weerin de TV. Werk sowieso via de browser uitstekend, rest nog niet geprobeerd :) " Geantwoord op 27-11-2018 om 10:47

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Mijn oplossing bij een samsung tv was “Instellingen > algemeen > beheer externe apparaten > toetsenbordbeheer“ toetsenbord : français en typetoetsenbord : Belgique
      Daarna was alles in azerty Geantwoord op 20-9-2019 om 21:46

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Heb al alles geprobeerd om mijn Azerty BE versie op de Samsung SMART TV naar Azerty te krijgen:
      - eerst op desktop en firmware update uitgevoerd dan nogmaals geprobeerd ondanks de verschillende instellingen voor toetsenbordtaal en type toetsenbord (NL-NL / NL-BE / FR-BE / EN-US) en geen succes
      - ander USB toetsenbord => ook Azerty maar geen Azerty bij het typen ondanks de verschillende instellingen voor toetsenbordtaal en type toetsenbord (NL-NL / NL-BE / FR-BE / EN-US)
      - TV zonder spanning gezet en opgestart, nog steeds geen succes
      - op PC werkt het wel naar behoren, typt dus Azerty

      Het rare is dat in de browser het dus wel Azerty is als ik typ, maar in Netflix noch Youtube niet.
      Ik heb trouwens een Samsung QE49Q60R TV.
      Iemand een idee?

      Geantwoord op 11-1-2020 om 17:02

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
    • Wij hebben net hetzelfde probleem (niet in aztery te zetten). Na een maand gefrustreerd te worden van de klantendienst van Samsung nog geen stap verder. Vreselijke service! Iemand een idee om het nog op te lossen?
      Geantwoord op 4-5-2020 om 20:39

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Hier zelfde probleem. We hebben een nieuwe Samsung TV en azerty bluetooth toetsenbord. Heb kunnen aanpassen in de instelling van de TV. Echter blijkt dit niet te werken in de youtube app. Kan je ook niet instellen in de app. Weet ook niet hoe dit op te lossen is. Geantwoord op 8-2-2021 om 21:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Inderdaad, hier net hetzelfde. Werkt voor Internet Maar past zilch Niet aan voor de youtube en Netflix app.
      Heeft iemand ondertussen een oplossing gevonden? Geantwoord op 10-5-2021 om 13:59

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info