Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 60 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb sinds afgelopen donderdag van ziggo de nieuwe horizon box binnen gekregen en geinstalleerd.Nu wil ik op mijn harmony de afstandbediening die bij de box was bijgeleverd erop zetten bij mijn activiteit tv kijken.Dat gaat goed alleen hij heeft maar 2 functies aan en uit.Maar ik kan voor de rest niks meer mee doen dan moet ik naar de originele afstandbediening.Dit is ook een radiografische afstandbediening maar vind het zoned dat ik de harmony niet meer kan gebruiken.Ook met knoppen leren doet die het niet.Komt hier nog een update voor?Of kan hier niks meer aan gedaan worden?Graag hoor ik van u.De afstandbediening is de SMT-G7400 van Samsung. Gesteld op 6-6-2015 om 13:18

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik heb zojuist een harmony 525 met de horizon gecombineerd.
   Ik heb in de harmony software aangegeven dat het om de Samsung SMT-97400 is (dat is de horizon). Ik heb de leerfunctie genegeerd (is niet nodig). De horizon (samson dus) toegevoegd aan de activteit tv kijken en Vervolgens waren alle instellingen al goed. 2 knoppen doen het op de harmony niet (zijn bij de horizon rf in plaats van if): guide, info.
   De guide is via menu ook bereikbaar en info mis ik eigenlijk niet. Kortom, niet helemaal top maar wel bijna. Geantwoord op 30-8-2015 om 00:27

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Logitech Harmony Ultimate

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info