• Ik heb een harmony 300 remote. Ik heb deze geinstalleerd, alles werkt prima maar waar kan ik een handleiding voor de deze afstansbediening krijgen of downloaden.

  Gesteld op 16-1-2012 om 16:36 in forum Logitech Harmony 300 quickstart guide Misbruik melden
  • Ik heb een harmony 300, maar ik krijg hem niet geïnstalleerd, omdat de tv op een andere locatie staat als mijn computer. Is dat de reden, of doe ik iets fout? Geantwoord op 23-9-2012 om 22:13

   Waardeer dit antwoord (25) Misbruik melden
  • Ik heb een harmony 300, maar ik krijg hem niet geïnstalleerd, omdat de tv op een andere locatie staat als mijn computer. Is dat de reden, of doe ik iets fout? Geantwoord op 23-9-2012 om 22:45

   Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
  • Ik heb een harmony 300, maar ik krijg hem niet geïnstalleerd, omdat de tv op een andere locatie staat als mijn computer. Is dat de reden, of doe ik iets fout? Ik heb de nummers van apparaten TV ,RADIO, DVD/VIDEO allemaal hier bij mijn computer. IK weet alleen niet waar ik het moet inbrengen Geantwoord op 23-9-2012 om 22:49

   Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info