• loewe afstandsbediening werkt in eens niet meer ( ook na plaatsing nieuwe batterijen )

  Gesteld op 11-5-2015 om 22:27 in forum Loewe Afstandsbediening Misbruik melden
  • Ik heb op dit moment hetzelfde probleem. Afstandsbediening werkt opeens niet meer, ook niet na plaatsen nieuwe batterijen.
   Graag oplossing voor dit probleem, wie helpt? Geantwoord op 22-6-2015 om 15:32

   Waardeer dit antwoord (124) Misbruik melden
  • Zelfde probleem gehad. Nieuwe batterijen werkten in eerste instantie niet. Toen met wattenstaafje in alcohol 70% gedept en beide uiteinden van waar de batterijen geplaatst worden, schoongemaakt. En voila. Afstandsbediening werkt weer. Geantwoord op 23-10-2016 om 12:32

   Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info