• Afstandsbediening doet het ineens niet meer
  Batterijen vervangen maar dat helpt ook niet
  Wat te doen?

  Gesteld op 29-12-2015 om 20:00 in forum Loewe Loewe Assist Misbruik melden
  • Ik had het zelfde probleem. Ik keek bij het vervangen van de batterijen niet naar het + en - symbool onder de batterijen maar ging er automatisch van uit dat het grote spiraalvormig veercontact altijd de - is, zoals dat gebruikelijk is bij de meeste apparaten.
   Echter nu had ik de beide batterijen in de zelfde richting erin geplaatst en dus werkte de bediening niet. Stom, stom, stom :-) Dus: KIJK GOED NAAR HET PLUS EN MIN SYMBOOL ONDER DE BATTERIJ.
   Groet, Siebe Geantwoord op 1-9-2016 om 20:48

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info