• Mijn televisie start niet meer op. Ik krijg constant een schermpje met Favorieten 1 t/m 10 en niet meer het startscherm met HDMI1, DVD, Video etc. Wat moet ik doen om mijn beginscherm weer te krijgen?
  (Toelichting: gisteren problemen gehad met het proberen gebruiken van een USB in de TV. Toen niets lukte heb ik uiteindelijk ook de gekleurde knoppen aan de onderkant van de afstandsbediening gebruikt. En vanaf dat moment ging het fout.)

  Gesteld op 6-12-2018 om 09:55 in forum Loewe Connect 32 Misbruik melden
  • Stekker uit het stopcontact , ongeveer 1 minuut wachten en dan weer de stroom erop. Als het goed is reset hij zichzelf.
   Succes Geantwoord op 6-12-2018 om 11:47

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info