• Sinds een paar dagen is op het medianet van mijn Loewe tv de "uitzending gemist applicatie" verdwenen.. deze stond altijd in het bovenste rijtje "aanbevelingen" maar staat er nu niet meer bij..:(
  Hoe krijg ik deze applicatie weer terug?

  Gesteld op 15-5-2016 om 19:23 in forum Loewe Connect 32 Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem met medianet van mijn Loewe tv de "uitzending gemist applicatie" is weg deze stond altijd in het bovenste rijtje "aanbevelingen" maar staat er nu niet meer bij. Hoe krijg ik deze applicatie weer terug?

   Gesteld op 17-5-2016 om 20:55 Geantwoord op 17-5-2016 om 20:56

   Waardeer dit antwoord (31) Misbruik melden
  • Helaas nog steeds geen oplossing voor dit probleem? Bij mij om ontbreekt uitzending gemist nog steeds, terwijl het in eerste instantie wel te zien is als ik via de afstandsbediening naar media ga. Klik je dan naar beneden naar media toe en druk op OK, dan is het weg. Is er iemand met een oplossing, anders dan het eerder genoemde lange webadres ? Geantwoord op 22-5-2016 om 07:42

   Waardeer dit antwoord (16) Misbruik melden
  • Ik heb in 2017 een Loewe TV gekocht. Via een buitengebied modem kon ik daarmee uitzending gemist zien. Nu vanaf vorige week (half februari 2018) staat er " Geen programma informatie beschikbaar". Ik heb navraag gedaan bij de leverancier en die zegt: " er zijn meerdere klachten binnen gekomen. Ze werken er aan! Dus dan maar afwachten. Wel raar! Geantwoord op 20-2-2018 om 10:45

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info