• ..ook hetzelfde probleem sinds gisteravond. Met dezelfde melding: G-board is gestopt. Hoop dat iemand met een oplossing komt, want ik kan nu niets met mijn tablet.
  mvg, hans.

  Gesteld op 22-12-2019 om 12:26 in forum Lenovo TAB3 10 Plus - TB3-X70F Misbruik melden
  • Via een normaal toetsenbord heb ik mijn wachtwoord kunnen typen. Zo is het me gelukt om weer mijn tablet op te kunnen starten. Hiervoor heb je wel een passend snoertje voor nodig, nl. een kleine usb stekker voor in de tablet.
   Ik probeer nu een systeem update te doen en hoop dat dat het probleem van het G-board gaat verhelpen. Mochten anderen nog suggesties hebben voor dit probleem dan hoor ik graag. mvg. hans. Geantwoord op 22-12-2019 om 21:24

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Probleem weten op te lossen. Er schijnt een probleem te zijn onstaan door een update van Gboard op 17/12 van Google, Voor info hierover zie Androidworld.nl. Ik heb op mijn tablet Gboard verwijderd en toen deze app opnieuw geinstalleerd, Het werkt nu weer.
   Hoop dat anderen ook via deze weg het probleem kunnen oplossen.
   groet, hans. Geantwoord op 22-12-2019 om 23:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info