• Ik kom niet in de tablet het scherm is wit met lenovo in het scherm en hij opent niet

    Gesteld op 21-4-2018 om 20:34 in forum Lenovo TAB3 10 Plus - TB3-X70F Misbruik melden
    • ik heb het probleem ook maar na een tijdje kan je er weer gewoon in in de winkel zeggen ze dat hij dan vast gelopen is Geantwoord op 8-5-2018 om 11:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Deze Tab 3 10 is een 'Mercedes' waarin een benzinetank van 1 liter is geplaatst. Na installeren van een paar apps, is het werkgeheugen dusdanig belast dat het wel 3 minuten duurt voordat er een doorstart komt van de Tab3. Zo ook bij mij. Oplossing: Zoek bij Instellingen APPS en schakel zoveel mogelijk apps uit of verwijder die uit de App-lijst. Bij sommige apps wordt de vraag gesteld over de verwijdering. Beantwoord die met ja. Als het opstarten daarna niet langer meer duurt dan 35 seconden dan hoef je dus verder niets meer te ondernemen. Duurt het opstarten nog net zo lang, dan een reset uitvoeren bij Instellingen-Back-up maken en resetten. Daarna start de tablet weer in ongeveer 30 seconden op. Herhaal vervolgens de bovenstaande verwijderprocedure voordat je nieuwe apps installeert. En controleer na iedere installatie van een nieuwe gewenste app of na uitschakeling de opstartsnelheid nog normaal is. Zodra deze weer traag is geworden dan moet je de laatst geïnstalleerde app(s) weer verwijderen. SUCCES! Geantwoord op 26-4-2020 om 16:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info