• Goedendag mijn man heeft een tablet gekocht,en wilde om meer ruimte te maken wat apps eruit gooien,maar helaas sprong de tablet in storing en krijgen we hem niet meer aan de praat,op de site staan opties maar wat we ook doen er gebeurd niks,de tablet is net een week oud,hoe kan dit nu en wat kunnen we doen zodat hij het weer gaat doen,de wachtwoord van mijn man geeft foutmelding aan,hij moet gereset worden maar ook dat lukt ons niet,hopelijk kunnen jullie helpen

  Gesteld op 24-7-2017 om 20:50 in forum Lenovo TAB3 10 Plus - TB3-X70F Misbruik melden
  • soms werkt het volgende:
   - zet tablet uit
   - druk tegelijkertijd op de onderste volumeknop en de aan/uit knop
   - als dit lukt dan verschijnt er een menu met opties en kies voor herstellen (o.i.d.)
   met de volumeknoppen kun je door de selecties gaan en met de aan/uit knop selecteren Geantwoord op 26-7-2017 om 17:41

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info