• lenco xemio-240 heb je daar ook een handleiding van

    Gesteld op 28-4-2018 om 13:34 in forum Lenco MP3 speler Misbruik melden
    • Sluit de speler via de kabel aan op je pc of laptop. De speler biedt nu twee keuzes: charge en transfer of charge en play. Maak je geen keuze dan kiest de speler automatisch de tweede optie. Om nummers over te zetten, kies je binnen 3 seconden voor optie 1. Op je laptop of pc ga je naar 'Apparaten en stations'. Kies voor het USB-station waarop de speler is aangesloten. Nu wordt een aantal mappen zichtbaar. Je kunt je nummers in deze mappen zetten of een nieuwe map toevoegen. Als je een nummer of een hele map met nummers op de speler plaatst, laat je laptop/pc zien wat de status van de upload is. Bij 100% kun je de speler ontkoppelen (niet te snel) en… geniet van de muziek! Geantwoord op 24-6-2019 om 00:58

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info