• Hallo,

  Ik heb van de week een sportcam gekocht van lenco en nu Lees ik dat het lampje moet branden tijdens het opladen maar als ik de USB in de computer doe blijft hij heel even branden en valt vervolgens uit en als ik hem opstart naar een aantal uur geef hij nog steeds het zelfde aan heb het ook geprobeerd met een auto lader maar ook met een gewone stekker kan iemand mij misschien vertellen wat ik verkeerd doe.

  Alvast bedankt

  Gesteld op 26-2-2014 om 22:44 in forum Lenco Sportcam 100 Misbruik melden
  • Dat heb ik ook ik heb hem gekocht als ik hem in de ladder stop van stopcontact of computer Dan gaat die bij mij aan krijg ik zo een schermje de zien en daarna zie ik zo een oranje lig je schijnen en daarna gaat die uit dan doet die niks meer Geantwoord op 22-8-2014 om 23:33

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info