• Van de week een Lenco 100 gekocht mn voor opnemen vanaf de fiets.
  Vanmiddag de eerste opnamen gemaakt, in de middelste stand video recording mode.
  Wanneer ik de opnamen op de Lenco 100 terugkijk dan ziende opnamen er goed uit zoals ik heb opgenomen.
  Wanneer ik echter de bestanden download (= gewone copy van folder lenco naar folder PC) en de opnamen ga bekijken op de PC met een viewer dan zie ik alleen het begin shot in beeld en geen bewegend vervolgbeeld terwijl wel de tijd/beeldtimer doorloopt tot het einde van de opnamen.
  Wie weet raad?
  Apart conversie/download programma ipv copy?
  Special mediafile format nodig?
  Speciale viewer?
  Welke beginners fout maak ik of wat zie ik over het hoofd?
  groet van Geert

  Gesteld op 29-12-2013 om 18:57 in forum Lenco Sportcam 100 Misbruik melden
  • Hè Geert,
   Als je de verwisselbare schijf opent en dan naar je filmpjes gaat klik je op je rechter muis knop en dan openen met QuickTime dan even wachten en dan verschijnt het filmpje. Weet niet of dit er bij jou computer ook op staat maar anders moet je het misschien met een andere open. Hoop dat dit bij jou ook werkt in ierdergeval succes. Geantwoord op 26-2-2014 om 14:31

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info