• Ik ben de gebruiksaanwijzing kwijt en weet nu niet meer hoe ik AEG Magia Lavazza a modo mio LM 6000 moet ontkalken

    Gesteld op 20-3-2016 om 09:47 in forum Lavazza A Modo Mio Misbruik melden
    • Ontkalken met deze toestellen is vrij eenvoudig. U koopt een ontkalkingsproduct, speciaal voor espressotoestellen. AEG heeft zelf zo'n product (te koop op www.lavazzamodomio.be), maar je kan ook van Saeco, DeLonghi, ... gebruiken. Wel even checken hoeveel van het product je dan moet gebruiken. Dit voeg je toe aan een half gevuld waterreservoir (dus water + gedeelte ontkalking). Je plaatst een kannetje onder de koffietoevoer en drukt dan tegelijkertijd op zowel de knop voor grote koffie als kleine koffie. Je houdt deze ingedrukt tot je merkt dat het toestel reageert (enkele seconden). Dan zal het ontkalkingsprogramma starten. Terwijl dit bezig is, zullen de kleine koffiekop en de grote koffiekop afwisselend pinken. Laat het toestel gewoon het programma uitvoeren. Als het klaar is, stoppen de kopjes met pinken en zal het oranje lichtje weg zijn. Dan is het nog wel belangrijk om het waterreservoir uit te spoelen en met vers water te vullen en het toestel nog goed na te spoelen door verschillende keren na elkaar een grote kop koffie te zetten (zonder capsule uiteraard). Veel succes! Geantwoord op 23-2-2017 om 11:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info