• ik heb juist een nieuwe laptop(pb easynote tg71bn) maar ik weet niet hoe ik mij cd schijf moet open doen .nergens een knop te vinden wie kan mij helpen .het is dringend .ik dank u

    Gesteld op 27-4-2015 om 16:41 in forum Computer Laptop Misbruik melden
    • (beter laat dan nooit) Klik op zoek(het vergrootglas ergens in (Windows <8) of naast start (Windows 10)) en typ en klik op: "deze pc". Scrol zo nodig naar beneden en onder "apparaten en stations" is: "Dvd-rw-station" te zien. Klik hier met uw rechter muisknop op en druk op: "openen" de cd schijf zou nu open moeten springen. Geantwoord op 1-3-2017 om 21:36

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info