• Sinds 2 mnd LG Gbb530nsqfe. Temperatuur koelkast 4gr vriezer op 19gr.Ik merk dat er steeds lichte ijsvorming op de lades zit zonder dat de vriezer te lang heeft open gestaan.Zit er ook op na een nacht.Het verdwijnt ook weer spontaan,maar is dit normaal?Bij mijn oude samsung had ik dit niet.

    Gesteld op 30-3-2016 om 11:32 in forum LG Koelkast Misbruik melden
    • Ik heb ook de GBB530NSQFE. Ik krijg steeds ijsvorming op de bodem van het vriesvak. Komt uit de ventilatiegaten en stroomt het langzaam naar beneden waar het zich ophoopt. Beetje waardeloos vind ikzelf. Mijn vorige Samsung Amerikaanse koelkast was ook antifrost maar ik had er nooit last van. In de zomer zou het volgens de LG servicedienst erger moeten zijn dan s'winters ivm de luchtvochtigheid en watermoleculen zich sneller hechten aan het koelelement ofzo. Mij was geadviseerd de koelkast 48 uur flink te laten ontdooien, met de stekker eruit, dan zou het minder moeten zijn. Heeft met de snelvriezer te maken, wanneer je ineens te veel snel invriest. waarom zit die functie er dan op, als je het toch niet gebruiken kan? Ik heb de vriezer om goedkoop aanbiedingenvlees in te vriezen zodat ik de maand weer door kom, maar dat kan dus kennelijk helemaal niet. Die vriesvakken zijn slechts bedoeld voor kant en klare pizza's en al ingevroren kant en klare diepvriesgroentenrotzooi. Ik hoefde mij in elk geval geen zorgen te maken volgens de medewerker van LG, alleen met ijsvorming wordt ie minder zuinig. Ik heb hem een maand lang niet ontdooit, omdat de bak vol met vlees zat natuurlijk wat niet ontdooit mocht worden, behalve dan even een uurtje en het ijs eruit getikt steeds maar het kwam ook weer terug telkens. Ik heb hem vandaag helemaal leeg nu en uitgezet voor het eerst en ik ga hem 2 dagen laten staan zonder dat die aan staat. Het zal mij benieuwen of het helpen gaat..En dat met 30graden snikhete nazomerse dagen potverdie haha, beetje balen .. Geantwoord op 13-9-2016 om 22:27

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info