• ik ben mijn code vergeten maar er komt niet op mijn scherm te staan patroon vergeten. wat moet ik er nu aan doen om wel op mijn mobiel te kunnen?

    Gesteld op 19-5-2015 om 16:02 in forum LG LG-P700 Optimus L7 Misbruik melden
    • Als je de code 5 keer verkeerd intoetst, dan zal onder aan het scherm de tekst code/patroon vergeten verschijnen. Nu kan je jouw opnieuw aanmelden op jouw google account. En de back up pin invoeren. Als je deze ook vergeten bent dan is een reset eventueel ook een oplossing. Deze staat op blz 14 van jouw gebruiksaanwijzing. Heel veel succes ermee. Geantwoord op 21-5-2015 om 08:20

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info