• mijn lg is gisteren vanzelf uitgegaan toen ik nog genoeg baterij over had en nu gaat hij niet meer aan de zijknopjes schijnen nog wel als ik een toets in druk maar voor de rest doet hij niks meer

    Gesteld op 5-11-2014 om 20:29 in forum LG LG-P700 Optimus L7 Misbruik melden
    • Toevallig, heb dit gisteren ook voor de eerste keer gehad. ben gaan zoeken op you tube en vond daar een filmpje met een reset... geluid - knop ingedrukt houden en dan de aan-uit knop induwen totdat toestel heropstart en er terug beeld op komt...heb het wel enkele keren moeten uitvoeren... was dan OK. deze morgen echter opnieuw van dat.... Geantwoord op 7-11-2014 om 11:35

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info