• Hoe start ik het droogprogramma? Dus zonder spoelen of centrifugeren, dat is al gebeurd met het wasprogramma. Ik wil namelijk na het wassen er wat items uithalen, zodat het droogprogramma beter werkt.

    Gesteld op 17-8-2018 om 13:28 in forum LG F4J6TM0W Misbruik melden
    • Daar ben ik ook wel benieuwd naar, maar ik heb zo het vermoeden dat dit niet mogelijk is. Misschien dat dit wel dmv die app kan... Geantwoord op 15-9-2018 om 17:50

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
    • Dat ging snel, ben er achter.
      Uitzetten > aanzetten > NIET aan die draaiknop zitten om een optie te kiezen (doe je dat wel, dan weer uit en aan) > druk direct op drogen in het display > kies welke droogoptie je wilt door meerdere keren op drogen te drukken > druk op start en drogen maar!

      Dit staat nergens in de handleiding vermeld (ook niet in de Franstalige en Engelse). Het zou logischer zijn als er een 'Droog' optie zou zijn in het keuzemenu van de draaiknop. Geantwoord op 15-9-2018 om 18:08

      Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info