Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 180 Naar de handleiding
Deutsch Gebruiksaanwijzing 180 Naar de handleiding
144365

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

LG-32lg2100

Zoeken resetten

  • Ik kan geen TV meer kijken... functie momenteel niet beschikbaar. Zowel met het kastje als handmatig kan ik de posten niet verplaatsen. Als ik deze foutmelding ingeef om te zoeken in de handleiding krijg ik geen resultaten. Alvast bedankt voor een snelle reactie. Gesteld op 14-2-2021 om 10:04

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoe kan ik van antenne ontvangst naar digitaalontvangst Gesteld op 14-1-2021 om 13:15

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Welke aansluiting gebruik ik voor een soundbar? Gesteld op 24-12-2013 om 16:55

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Dat ligt aan de soundbar, maar de HDMI- en componentpoorten op de TV zijn alleen ingang, de Scart ook denk ik; er is wel een optische digitale uitgang voor audio en een poortje voor een koptelefoon, dat werkt wel maar als je daar een audiostekker(analoog, 3.5 mm) insteekt valt de interne luidspreker uit. Deze TV is helaas niet zo geschikt voor het aansluiten van externe apparatuur vrees ik, maar als u een externe ontvanger/decoder gebruikt zou het udiosignaal daarvan kunnen komen.- m vr groet, Joelx Geantwoord op 24-12-2013 om 23:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mijn schoonouders hebben sinds 2 jaar een 32LG2100 toestel. Het beeld is over het algemeen
    ietwat flets. Maar als zij teletekst ondertiteling activeren (ietwat slechthorend) dan veranderd het beeld aanmerkelijk naar een mooi duidelijk en scherp beeld. Hoe kan dit. En hoe kunnen zij altijd mooi scherp beeld krijgen ongeacht teletekst gebruik. mvg Jaap Gesteld op 4-9-2011 om 11:09

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Beste Jaap en fam.;
      De beeldkwaliteit(zeker ook bij ondertiteling en/of teletekst is m.i. vooral afhankelijk van de gebruikte(liefst HD digitale) ontvanger en tv-provider. Ik gebruik een losse Homecast Colorado HD-kabelontvanger aangesloten via HDMI-kabel (beter dan scart)met het tv extra-pakket en een smart-card. van Ziggo. Hetis mij helaas niet gelukt de tv te laten werken met een CI+ Cam-module voor een Panasonic TV, die met dezelfde smart-card en abonnement prima werkt.
      Dat doet hij ook met de externe HD ontvanger, maar die Homecast is niet
      zo gebruikersvriendelijk en je hebt er weer een kastje+ afstandsbediening bij. Met een ci-module en abonnement van Digitenne KPN (via de telefoonlijn zoals internet) zou het met deze tv wel moeten kunnen. maar de meningen over de kwaliteit hiervan volgens reviews op internet zijn niet zo goed.Helaas zijn HD-kabelontvangers niet goedkoop, dusHet blijft gissen en gokken maar je moet toch ergens voor kiezen..
      Ik hoop dat U hier iets aan heeft, m. vr. groet,Joep Luyckx(joe.luyckx@live.nl).
      Geantwoord op 24-5-2012 om 22:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: LG 32lg2100 handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info