• Als ik tijdens het rijden mijn verlichting inschakel gaat mijn super 8 verschrikkelijk stotteren. En ik denk dat de accu ook niet opgeladen wordt. Heeft iemand hier ervaring mee?

    Gesteld op 12-3-2017 om 11:01 in forum Kymco Super 8 Misbruik melden
    • Bedankt voor je reactie, ik ben er inmiddels achter wat het probleem was. Het was de spanningsregelaar. Deze is zeer eenvoudig te vernieuwen en kost plusminus 25 euro. Hij zit achter de kap onder de koplamp en is met 3 schroefjes makkelijk te verwijderen. Twee zitten onder de handvatten en de andere zit aan de voor/onderkant van de kap. Dan zie je hem al zitten de spanningsregelaar. Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Met vriendelijke groet Dick Geantwoord op 3-5-2017 om 19:22

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info