• Ik heb een Silvercrest SFO 180 A1 IAN: 110629 voorzetlensje voor een smartphone. Per ongeluk heb ik die uitelkaar geschroefd, maar weet niet meer de volgorde van de lensjes. Is hiervoor een handleiding?

    Gesteld op 15-10-2015 om 13:33 in forum Kompernass Diversen Misbruik melden
    • Ik heb ook precies hetzelfde probleem met deze fish-eye voorzetlens. Ik heb deze lens alleen ZELF uit elkaar moeten halen omdat 1 van de lenzen duidelijk vuil was en aan de buitenkant kreeg ik hem niet schoon. Meteen nadat ik de buitenste lens eraf draaide, rolden er nog 2 lensjes uit. Na het schoonmaken krijg ik ze niet meer goed terug! Hoe ik ze ook terugsteek, het beeld vergroot niet meer zoals je mag verwachten van een fisheye lens. Het beeld door de camera blijft klein. Hopelijk kan iemand helpen hiermee.
      Geantwoord op 2-12-2015 om 19:36

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info