• Geacht Kobo-helpdesk,
  Mijn e-reader staat op 'Slaapstand'. Ik heb de paperclip-truc gebruikt, helaas. De slaapstand verandert niet.
  Wat nu?
  Met dank,
  Natascha Hoogendijk
  (en het staat niet in de handleiding)

  Gesteld op 2-11-2019 om 11:23 in forum Kobo E-Reader Misbruik melden
  • Ik heb een identiek probleem. Door langdurig op de aan/out know te drukken, ontwaakt de reader uiteindelijk. heel irritant. Geantwoord op 2-11-2019 om 23:43

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dit is niet de kobo helpdesk, daarvoor bij moet je op de website van Kobo zijn. Op deze pagina worden de vragen beantwoord door mede gebruikers. Geantwoord op 4-11-2019 om 08:33

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info