• mijn kobo e-reader loopt vast nadat ik via de wifi naar bol.com wilde gaan om mijn gekochte boeken er op te zetten ook reageert de uit knop niet dus er is geen beweging in te krijgen

    Gesteld op 27-12-2014 om 16:49 in forum Kobo TOUCH Misbruik melden
    • Al een reset geprobeerd? In de gebruikershandleiding staat wel hoe dit moet. Volgens mij kan je niet rechtstreeks boeken van Bol op je e-reader zetten. Dit zijn zgn ACSM bestanden en die moet je via Adobe Digital Edition op je e-reader zetten Geantwoord op 28-12-2014 om 09:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb precies hetzelfde probleem. Mijn kobo liep ook vast , toen ik een eboek van bol.com wilde uploaden naar de kobo ereader.
      Enig idee hoe ik het apparaat weer aan de gang kan krijgen? Geantwoord op 31-12-2014 om 15:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Zelfde probleem hier. Ik heb dmv schuifknop en lichtknop een herstel / complete reset uitgevoerd. Schuifknopje 10 seconde vastgehouden. Daarna schuifknopje direct met lichtknopje ingedrukt en na 2 seconde werd het herstel in gang gezet. Duurt dan wel ca. 10 minuten. Moest wel alles opnieuw instellen, maar het apparaat doet het gelukkig weer :)
      Geantwoord op 31-1-2015 om 11:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info