• onder aan de pagina kun je de bladzijden in nummers zetten of in procenten. Hoe kun je dat veranderen. Ik wil van procenten naar de bladzijde nummering

    Gesteld op 1-4-2019 om 12:58 in forum Kobo GLO Misbruik melden
    • Je zou het apparaat wellicht eens kunnen verkennen, en dan kom je wel bij Instellingen, Leesinstellingen terecht en daar kan je dit wijzigen. Geantwoord op 2-4-2019 om 09:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Wat wordt er vaak “kort door de bocht” gereageerd op vragen...
      Ik ken geen ander forum waar zo bits en flauw gereageerd wordt Geantwoord op 2-4-2019 om 10:28

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • naar ... dan leesinstellingen. 2e pagina leesvoortgang: toon voortgang als, je hebt dan keuze uit percentage gelezen en aantal pagina's. Succes. Geantwoord op 2-4-2019 om 10:45

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik denk dat er hier zo vaak zo kort door de bocht wordt gereageerd omdat heel veel vragen al veel vaker zijn gesteld, bijna alle vragen in de handleiding te vinden zijn, en men vaak denkt dat dit een FAQ van KOBO is.
      Men het apparaat niet verkend
      Men vaak denkt dat de mensen die antwoord geven helderziend zijn Geantwoord op 3-4-2019 om 08:42

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Nog even een aanvulling op bovenstaande reageerder. Mensen nemen de moeite een antwoord op een vraag te geven, en komt er dan een reactie van de vraagsteller? Zelden of nooit. Geantwoord op 3-4-2019 om 09:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info