• Mijn e-reader doet niets meer al vaak opgeladen, het groene lampje blijft knipperen gaat bij resetten even op blauw en daarna weer groen knipperen.

    Gesteld op 2-4-2017 om 13:31 in forum Kobo GLO Misbruik melden
    • Mijn e-reader KOBO GLO doet exact hetzelfde als jij boven beschrijft.
      Krijg hem met geen mogelijkheid meer aan. Toen ik hem gisteren startte zag ik dat hij voor 75% was opgeladen. Ik kon nog openen. Een boek aantikken en openen en toen WIT SCHERM met alleen nog het knipperen van het lichtje. Help, ik mis mijn boeken die ik nog wil lezen. Wie kan me helpen? Geantwoord op 5-4-2017 om 10:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • ik heb ook van alles geprobeerd maar er rest maar een ding en dat is resetten volgen de handleiding zoals die op internet staat. Die van mij werkt weer volgens boekje. bedankt voor uw reactie. Harry Geantwoord op 5-4-2017 om 11:42

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Wij laden de e-reader op met het bijgeleverde usb-kabeltje via de computer. wij hebben een kobo glo e.e.a. duurt wel een tijdje. Harry Geantwoord op 5-4-2017 om 19:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dat is ws de reden dat de e-reader het niet meer doet, op de een of andere manier lijkt het wel of de e-reader niet volledig opgeladen raakt wanneer je deze oplaad via de computer. Het is erg jammer dat Kobo dit nog steeds niet wil zien en het advies blijft geven dat je via de computer moet opladen. Probeer je e-reader maar eens via het stroom op te laden bijv met een telefoonlader of zo'n usb stekker waar je het usb-snoertje kan inpluggen. Leg 'm maar eens een nacht aan het stroom kijken wat er dan gebeurd. misschien moet je 'm zelfs wel 24 uur opladen. voor je zeker weet of dit het probleem was of dat ie gewoon stuk is. Geantwoord op 6-4-2017 om 14:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info