• PDeze ereader gekocht na een hoop problemen met de Icarus en deze bevalt tot nu toe goed. Heb alleen nu strepen op mijn scherm en scherm reageert niet. Weinig gebruikt maar wel volgens gebruiksaanwijzing. Extra verzekering afgesloten en kan er ook zo mee terug naar de Mediamarkt maar misschien is dit een probleem wat vaker voorkomt en simpel is op te lossen. Dus als er iemand ervaring mee heeft dan hoor ik het graag

    Gesteld op 5-10-2016 om 12:23 in forum Kobo GLO HD Misbruik melden
    • Dinsdag had ik zo maar dat er een regel niet meer getoond werd, witte streep onder over het scherm. Mee naar Media Markt gegaan, E-reader was meer dan een jaar oud (net, gekocht in september 2015) kreeg een tegoedbon zodat ik meteen een nieuwe e-reader uit de winkel kon halen, heb de Aura 2nd edition uitgezocht, kreeg nog €10 terug ook. De Go HD is alleen nog als refurbished te krijgen en de anderen (H2O en One) waren me te groot. Geantwoord op 30-10-2016 om 04:49

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info