• goede morgen,
    Sinds kort heb ik een Kobo (clarahd) cadeau gekregen van mijn man.
    Hierbij heb ik een aantal e-boeken gekregen (dus niet zelf gekocht) .
    Het moet ook mogelijk zijn om de Kobo app op je pc/ laptop/ telefoon te downloaden en te installeren.
    Dat is me wel gelukt alleen krijg ik met geen mogelijkheid mijn e-books daar te zien.
    Kan iemand mij vertellen HOE ik ze daarin te zien kan krijgen

    Gesteld op 23-4-2020 om 11:15 in forum Kobo Clara HD Misbruik melden
    • Alleen boeken gekocht bij Kobo of Bol synchroniseren met de kobo app en andere Kobo e-readers. Boeken die je op een andere manier verkrijgt moet je op alle apparaten zetten. Wanneer je boeken op het apparaat zet waar je de app op hebt geïnstalleerd moet je ze los op het apparaat zetten, niet in een mapje, want daar vind hij ze niet. Je moet wel overal met hetzelfde account inloggen (dus met het Koboaccount of je Bolaccount)
      Wanneer je een bij Kobo of Bol gekocht boek leest, kan je op alle apparaten verder lezen. Geantwoord op 26-4-2020 om 10:56

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • hartelijk dank voor het antwoord hierboven.
      Ik heb al meerdere keren geprobeerd om mijn gekregen boeken handmatig toe te voegen/ te uploaden/ te slepen maar niets lukt.
      m.a.w. ik krijg het niet voor elkaar om mijn boeken op de app te zetten op mijn pc noch op mijn telefoon.
      Hoe krijg ik dat voor elkaar? Geantwoord op 30-4-2020 om 10:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Als je boeken op je telefoon hebt gezet, dus los op je telefoon, niet in een mapje! dan open je de app en tikt op de 3 streepjes rechtsboven en klikt dan op importeren, als het goed is worden de boeken dan in de app gezet Geantwoord op 3-5-2020 om 07:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Yeeech, hartelijk dank. Op mijn telefoon is het nu wel gelukt en kan ik ze in de app zien.
      Nu nog op mijn pc. Door alle apparaten aan te sluiten en te verbinden met elkaar, lukt het nog steeds niet om te synchroniseren.
      (sorry, voel me ineens heel dom... hopelijk neem je mij niet kwalijk)
      f Geantwoord op 3-5-2020 om 17:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik snap het heel goed dat je dit allemaal niet weet, het heeft bij mij ook even geduurd voor ik het allemaal door had.
      Dat synchroniseren gaat je ook niet lukken. Wanneer je boeken bij bijv Bol.com hebt gekocht, verschijnen deze automatisch op je e-reader en in de app en alleen deze boeken synchroniseren. Wanneer je bijv boeken leent uit de openbare bibliotheek moet je ze op beide apparaten zetten en zelf steeds opzoeken waar je gebleven bent. Ik heb 2 Kobo e-readers, een voor thuis en een voor onderweg. Ik zorg er voor dat op beide e-readers dezelfde boeken staan, maar ik moet zelf steeds bladeren naar de juiste pagina.
      Op je pc lezen weet ik niet hoe dit werkt. Zelf heb ik Calibre, een gratis boekenorganizer en echt heel handig, vooral wanneer je je er even in verdiept. ook daarop heb je ene leesfunctie.
      Klik op deze LINK
      Klik op deze LINK
      Geantwoord op 8-5-2020 om 06:39

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info