• Mijn E-reader is 5 dagen 'oud' en ook niet meer uit de slaapstand te krijgen! Ik was zo blij met dit dure cadeautje van mijn zoon, maar wat een teleurstelling! Oplossing om hem terug te brengen naar waar hij gekocht is en een andere vragen? Ik zie hieronder dat dit een veel voorkomend probleem is van de Kobo Clara. Is het beter om een ander type te kopen die deze problemen nooit heeft????

    Gesteld op 15-7-2019 om 00:55 in forum Kobo Clara HD Misbruik melden
    • Heb ik ook een paar x gehad..... ik heb lang de knop ingedrukt aan de onderkant en toen starte hij opnieuw op... probeer het maar... groetjes sylvia Geantwoord op 15-7-2019 om 10:40

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden
    • Ik heb hem idd weer opeens aan de praat gekregen nadat ik hem aan mijn laptop had gehangen. Toen het lampje onderaan weer knipperde kon ik er weer iets mee. Nu heb ik (hoewel wsl niet de bedoeling) voor de zekerheid zowel de slaapstand als automatisch afsluiten na een bepaalde rusttijd uitgeschakeld. Ik moet dan altijd zelf uitschakelen en/of inschakelen met een toegevoegde code, maar dat wen ik mezelf dan maar aan... Wel raar als dit zo'n vaak voorkomend probleem is, dat Kobo dit apparaat gewoon blijft verkopen?! Twijfel nog of ik voor de zekerheid een andere e-reader zal vragen. Iemand een advies? Geantwoord op 16-7-2019 om 13:35

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb 2 Kobo Clara's en heb het probleem nog nooit gehad. Je zou ook kunnen kijken of er wellicht een update is (midden op het scherm tikken en dan rechtsboven op dat rondje tikken, wel eerst even verbinding maken) Dit wil ook problemen nog weleens verhelpen. Geantwoord op 17-7-2019 om 10:20

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Had ik ook! En ik was er zo blij mee! 2 x gereset en opnieuw, nu reageert hij nergens meer op....ik ga er maandag maar mee naar de winkel... Geantwoord op 27-7-2019 om 15:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info