• Ook mijn Clara E-reader van een week oud krijg ik niet meer uit de slaapstand....!!
  Zeg aub wat ik doen moet.

  Gesteld op 12-7-2019 om 16:24 in forum Kobo Clara HD Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem! Heb de Clara vanaf april en al 3x de reader helemaal opnieuw moeten installeren waardoor ik veel boeken kwijt ben geraakt. hij blijft het doen, heb ook slaapstand bij de instellingen op 0 gezet en er een pincode aan gehangen. Ging 3 dagen goed en nu weer niet van de slaapstand af te krijgen. Zojuist gechat met iemand van de helpdesk die voorstelde om weer opnieuw terug te zetten naar fabrieksinstellingen. Heb gemeld dat dit een veel voorkomende klacht is bij de Clara maar werd niet erkend, erg slecht! ik ga nu kontakt opnemen met Bol.com voor een andere, want valt nog in de garantie van 2 jaar. Ga kijken of ik een andere kan krijgen heb niet zoveel vertrouwen meer in de Clara.... Geantwoord op 6-8-2019 om 11:54

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Even opladen via de laptop. Dan slaapstand op nooit en automatisch uitschakelen op nooit. Geen slaapstand meer gebruiken. Gewoon alleen aan en uit. Het is niet zo als het hoort maar het loopt dan niet meer vast. Geantwoord op 6-8-2019 om 13:13

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Ik heb het ook met mijn Clara! Heel irritant. Ik ga ook gewoon een mail naar bol.com sturen. Met de vraag of ik een andere versie mag. Als we dit allemaal massaal doen dan wordt het hopelijk serieus genomen. Geantwoord op 12-8-2019 om 12:26

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info