• ik heb sinds kort een KOBO Aura one en heb nog veel boeken op mijn PC staan van mijn "overleden Sony" ereader,
  Ik heb geprobeerd via verkenner mijn boeken over te brengen naar de KOBO, maar in welk bestand moet ik die plaatsen, als ik op "mijn boeken" klik, dan krijg ik de mededeling "je hebt nog geen boeken"
  Wat doe ik verkeerd?

  Gesteld op 1-3-2019 om 19:15 in forum Kobo Aura One Misbruik melden
  • Je verbind de e-reader met je pc, daarna ga je naar je boeken in verkenner en dan de boeken allemaal selecteren, recht klikken en kopiëren naar..... Kobo. Je moet ze niet in een map zetten maar zo los op de e-reader. Kobo zet ze zelf in mapjes. Geantwoord op 3-3-2019 om 09:49

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info