• OverDrive account instellen?
  Gebruiksaanwijzing gevolgd, blz 50/51. 'Overdrive' staat niet bij instellingen. Hoe ga ik verder?

  Gesteld op 7-1-2017 om 20:04 in forum Kobo Aura One Misbruik melden
  • Ik moet een OverDrive-account instellen om e-boeken uit de bibliotheek te lenen, zie blz 50/51 van de handleiding. Bij punt 3 ínstellingen, word ik geacht op OverDrive te tikken, maar die staat niet in de rij van mogelijkheden. Daar loop ik dus vast. Een en ander geprobeerd, maar kom niet verder.
   Hoe kan ik een OverDrive-account instellen en dan van huis uit e-books lenen. Geantwoord op 8-1-2017 om 10:27

   Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
  • Ik wil een OverDrive-account instellen om e-books uit de bibliotheek te lenen, zie blz 50/51 van de handleiding. Bij punt 3 'instellingen', word ik geacht op OverDrive te tikken, maat die staat niet in de rij van mogelijkheden. Daar loop ik dus vast. Een en ander geprobeerd, maar kom niet verder.
   Hoe kan ik een OverDrive-account instellen om van huis uit e-books te lenen uit de bibliottheek? Geantwoord op 8-1-2017 om 12:09

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Oké ik had het niet goed gelezen dacht dat het om Onedrive ging. Overdrive ken ik niet, Je kan denk het beste even contact met Kobo opnemen. Als je een mail stuurt kun je aangeven wanneer je teruggebeld wilt worden, dit gebeurd ook keurig, vanuit Canada/Amerika maar wel door een Nederlands sprekend iemand. Je wordt heel netjes geholpen en nemen stap voor stap de dingen met je door Geantwoord op 8-1-2017 om 18:32

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info