• Ik heb twee netwerken een op 2.4 en een op 5.0gHZ. Ik zit op 70 cm van de router deze is herstart. Laptop en telefoons vinden beide deze netwerken probleemloos. En kunnen verbinding maken. Ik start de Kobo aura h20 op meteen uit de verpakking na opladen en laat verbinding zoeken. Hij vindt het netwerk van buren op 100m beter dan mijn netwerken dichtbij op 70 cm. Bij het zoeken geeft hij een van mijn netwerken aan op 2.4 ik vraag verbinding en dat gaat niet lukken. Ik klop het juiste ww in het wil niet lukken. Het andere netwerk op 5.0 vindt ie niet. na handmatig invoeren van dit netwerk en de juiste gegevens invoeren resulteert in geen verbinding.

  kan het zijn dat de router gegevens vast houdt van de vorige Kobo di inmiddels isgesloopt ? Ik weet niet waar ik het moet zoeken. Ben ik iets vergeten te installeren oid ? Of heeft het te maken met batterijstatus 1/2 opgeladen ?

  Gesteld op 4-10-2019 om 13:50 in forum Kobo Aura H20 Misbruik melden
  • Je kan meerdere verbindingen maken via één router, ik heb 2 e-readers allebei verbonden met hetzelfde netwerk.
   Heb je de e-reader al een keer opnieuw geïnstalleerd? Dus terug gezet naar fabrieksinstelling? Heb de de router waarmee je de e-reader wilt verbinden al een keer gereset? Heb je al een keer geprobeerd te verbinden via de wps verbinding te maken? (wps is een knopje op je modem) Geantwoord op 7-10-2019 om 08:25

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Zit er op je router een WPS knop, Zet je ereader aan en druk op de knop WPS van je router, hopelijk vindt tie je ereader? Geantwoord op 9-10-2019 om 10:42

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info