• is het mogelijk om het omslaan van de bladzijden tijdens het lezen van mijn ebook in mijn nieuwe kobo e reader H2O sneller te laten gaan? het duurt nu ongeveer 10 tellen, dat is best irritant . Als ik bv. door mijn boeken blader, gaat het wel snel...

  Gesteld op 16-7-2019 om 12:01 in forum Kobo Aura H20 Misbruik melden
  • Soms ligt dit aan het boek, heeft deze illustratie's? Reageert hij bij andere boeken ook traag bij het omslaan? Heb je misschien heel veel boeken op je e-reader? Geantwoord op 17-7-2019 om 09:51

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Inderdaad denk ik dat het aan het boek ligt, ondanks dat er geen illustraties in staan. Heb 2 andere boeken geprobeerd en daar gaat het wel 'normaal'. Ik heb 8 boeken er op staan, dus dat zal het niet zijn.
   Het is het eerste boek dat ik op deze nieuwe reader lees, dus het is gewoon toeval , denk ik, hoop ik .
   Dank je wel voor de reactie. Geantwoord op 17-7-2019 om 11:22

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info