• Kobo reader h20 second edition blijft in slaapstand reageert nergens op.
  Wat te doen? Is 1 jaar oud.

  Gesteld op 9-7-2019 om 18:15 in forum Kobo Aura H20 Misbruik melden
  • Ik had exact hetzelfde probleem met mijn h2o. 30 sec knop inhouden werkte gelukkig, hij was nl nog lang niet leeg. Vind 't wel frappant dat zoveel mensen exact dit probleem ook hebben. Mijn ereader is net een jaar oud. Geantwoord op 17-7-2019 om 11:35

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Gisteren weer dat probleem. Ereader aan en uitknop plus minus 30 seconden ingedrukt gehouden tijdens dat tie aan het opladen was. Deed het niet, stekker eruit gehaald zowel uit het stopcontact en uit de ereader. Weer ingedrukt zag dat tie reageerde en gelijk weer losgelaten. Probleem opgelost. Blijft wel vervelend! Geantwoord op 17-7-2019 om 11:48

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info