• Mijn kobo aura h20 gaat niet uit de slaapstand. Heb geprobeerd de aan/ uit knop langere tijd ingedrukt te houden, geen resultaat. De batterij is nog op ongeveer 30%. Opladen doe ik met t kabeltje in de telefoon adapter. Resetten durf ik niet, ben op vakantie en heb niet zo'n sterke WiFi verbinding. Alle "oplossingen hieronder gelezen maar kan er niets mee, wat nu?

  Gesteld op 28-8-2018 om 10:50 in forum Kobo Aura H20 Misbruik melden
  • Heb je ook al geprobeerd de e-reader wat langere tijd op te laden? En als je een gewone reset geeft met een paperclip of zo gebeurd er niks met je boeken. Bij fabrieksinstelling ben je je boeken kwijt. Geantwoord op 29-8-2018 om 10:35

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Toen ik hem weer aan de oplader deed startte hij opeens op, gelukkig. Bedankt voor de tip van de paperclip, het laatste wat ik wil is natuurlijk mijn boeken kwijt zijn... Geantwoord op 29-8-2018 om 21:29

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info