• Goedemiddag,
    Ik heb de kobo aura editie 2. Het scherm staat vast en geeft uitgeschakeld en de voorkant van een boek weer. Maar doet verder niets. Opladen heeft niet geholpen. De uitknop lang ingedrukt houden helpt ook niet. Is er voor deze versie nog een harde reset mogelijk?

    Gesteld op 20-7-2020 om 14:41 in forum Kobo Aura Edition 2 Misbruik melden
    • Wat gebeurd er wanneer je heel vaak je e-reader aan en uit zet, dwz het knopje heel vaak achter elkaar indrukt? En hoe heb je op geladen? Aan het stroom werkt vaak beter dan aan een laptop/pc. Een ander snoertje wil ook nog wel eens helpen. Geantwoord op 22-7-2020 om 06:25

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Mijn ervaring is dat het toch constant blijven proberen met de aan/uit knop. Sleepcover open en dichtklappen. Aan uit knop iets langer ingedrukt houden misschien. En uit het niets gaat hij weer aan. Geantwoord op 22-7-2020 om 07:39

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem.
      Ik druk dan de aan/uit knop langer in.
      Het scherm wordt dan wit met de "laad bolletjes" en dan verschijnt de overzichtspagina....dan kun je je boek aanklikken en opent op de pagina waar je het laatst was. Het vraagt inderdaad geduld, maar het werkt... Geantwoord op 22-7-2020 om 09:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • al geprobeerd heel lang op de aan/uit te drukken terwijl je aan het opladen bent? Maar een apparaat kan ook gewoon stuk zijn. Geantwoord op 27-7-2020 om 07:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info