• Heb een kobo e reader gekocht bij bol.com. iedere keer als hij in slaapstand gaat komt er bol.com op ipv de titel van het boek. Kan ik dat veranderen bv via de instellingen?

    Gesteld op 14-9-2016 om 18:13 in forum Kobo AURA HD Misbruik melden
    • Ik heb bij de leesinstellingen gaan zien maar daar kan ik het niet veranderen. Het betreft hier wel boeken die ik niet bij bol.com gekocht heb. Misschien daarom dat de titel niet wordt weergegeven? Geantwoord op 16-9-2016 om 22:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Foutje van mij, kijk bij instellingen slaapstand en energie, zet vinkje in huidig boek tonen. Mocht dat niet afdoende zijn kan je hier lezen hoe je dit logo kan verwijderen. Even scrollen tot je Bol.com ziet staan en dan de tekst in het rozeachtig vak
      Klik op deze LINK Geantwoord op 17-9-2016 om 09:49

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Heel hartelijk bedankt voor uw antwoord. Ik heb bol.com kunnen wissen van het voorblad (op mijn pc in het config. scherm) en krijg nu een titel van een boek maar spijtig genoeg niet van het boek dat ik aan het lezen ben. Ik heb het volgende staan bij instellingen :
      bij schermbeveiliging : huidig boek tonen aangevinkt, omslag op volledig scherm : aangevinkt, infovenster tonen bij omslag op volledig scherm : aangevinkt. Wat doe ik verkeerd?
      Geantwoord op 17-9-2016 om 18:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Is dit bij alle boeken? Of alleen het boek wat je nu leest, want dan zou het ook aan het boek kunnen liggen. Misschien even een ander boek proberen. Geantwoord op 18-9-2016 om 18:19

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik heb het geprobeerd en het is ook bij andere boeken. Ik heb het boek dat getoond werd bij slaapstand verwijderd maar hij blijft een ander boek tonen dan hetgeen waar ik in bezig ben. Geantwoord op 18-9-2016 om 19:14

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Misschien even een mailtje naar Kobo, ze bellen je dan op het door jou aangegeven tijdstip terug en lopen alle mogelijkheden met je door. Niet schrikken want het telefoontje wat je krijgt komt uit Canada of Amerika maar ze spreken goed Nederlands Geantwoord op 20-9-2016 om 00:15

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info