• Ik wil boeken van mijn pc naar mijn e-reader zetten maar waar ik mijn boeken ook neerzet ze komen niet terecht in de bibliotheek, ik heb 4 mappen op mijn e-reader, dat zijn:
    - .adobe-digital-editions
    - .kobo
    -.kobo-images
    -.Digital Editions

    Waar ik ze ook neerzet op mijn e-reader verschijnen ze niet. Als ik via de verkenner op de pc kijk zie ik dat ze er wel staan.

    Daarna ook gesynchroniseerd maar nog steeds niks.

    vraag:
    Naar welke map moet ik de boeken kopieëren en welke handeling(en) moet ik daarna doen om de boeken in de bibliotheek te krijgen?

    Alvast bedankt
    Jenny

    Gesteld op 31-1-2016 om 10:24 in forum Kobo AURA HD Misbruik melden
    • Ik heb dat probleem ook eens gehad maar je kan het oplossen door je ereader aan je pc te koppelen en dan gewoon je boeken te kopiëren naar kobo toestel zonder ze in een specifieke map te zetten. Nadien kan je ze dan van op je kobo zelf in een map zetten, dus niet op je pc rechtstreeks naar een map op je kobo kopiëren maar gewoon naar het toestel zelf. Succes Geantwoord op 31-1-2016 om 13:43

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Wat bovenstaande antwoorder al schrijft, boeken selecteren en deze kopiëren naar KOBOereader. Daarna de e-reader op de juiste manier verwijderen (Hardware veilig verwijden en uitwerpen) en vervolgens rustig wachten tot de boeken op de e-reader verwerkt zijn, je ziet een witte balk over de e-reader lopen.
      Anders is het misschien nog een idee om een programma zoals calibre (gratis te downloaden boekbeheer programma) te installeren daar je boeken in te zetten en ze via dit programma op je e-reader te zetten. Geantwoord op 1-2-2016 om 08:03

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem, wat ik ook probeer, de boeken komen niet zichtbaar in mijn bibliotheek... Wat nu? Heb alles geprobeerd. In de pc verkenner zie ik ze staan, maar niet in de reader bibliotheek. Geantwoord op 1-6-2016 om 20:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Zoals reeds geantwoord op 31.1.2016 probeer dat zo eens. Ik heb dat probleem ook eens gehad maar je kan het oplossen door je ereader aan je pc te koppelen en dan gewoon je boeken te kopiëren naar kobo toestel zonder ze in een specifieke map te zetten. Nadien kan je ze dan van op je kobo zelf in een map zetten, dus niet op je pc rechtstreeks naar een map op je kobo kopiëren maar gewoon naar het toestel zelf. Succes Geantwoord op 1-6-2016 om 20:48

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info