• Ik ben op zoek naar een adres waar ik koolborstelsets kan kopen voor een Kinzo boorhamer type 71788. Heb gehoord dat het merk Kinzo failliet is en dat het zou zijn overgenomen door een ander bedrijf. Wie kan mij helpen.

  Gesteld op 31-12-2014 om 16:34 in forum Kinzo Boorhamer Misbruik melden
  • Volgens dagblad De Gelderlander in 2009 is Kinzo Ede in 2008 overgenomen door Five Oaks Investements. Wat er verder is gebeurd kan ik niet achterhalen. Geantwoord op 16-7-2015 om 11:29

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Koolborstels zijn te bestellen bij www.koolborstel-online.nl. Voor reparaties zou je kinnenterugvallen mot een Hytachi service centrum. Geantwoord op 14-3-2019 om 15:40

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info