• Momenteel is het navigatiesysteem van 1295 euro gratis.
    Maar normaal zit er dan een radio in de auto ,die jullie eruit halen om het navigatie systeem in te bouwen.
    Dan heb je toch ook recht op de radio als het navigatie systeem gratis is .
    Anders krijg je een navigatie systeem van 1295 euro min de prijs van de radio.

    Gesteld op 5-5-2013 om 22:29 in forum Kia Picanto Misbruik melden
    • Ik heb ook de originele radio met frame erbij gekregen, wat ik alleen jammer vindt , het pioneer navigatiesysteem avic-F940BT die ik in de auto heb gekregen bevat oude kaarten van 2012. In juni 2013 blijkt er een update van de navteq kaarten te zijn uitgekomen, het had van een goede service getuigt als mijn navigatiesysteem die ik in augustus bij de auto kreeg, was geüpgraded naar de laatste kaarten dus de kaarten van 2013.
      Ik heb met zowel pioneer gebeld , die schepen me af en weigeren een update. Toen met navteq contact gezocht , ook helaas ik kon hem kopen voor 149,- euro. En ook Kia zegt het is niet anders. Wel beetje jammer. Als je een computer koop die ook al maanden voorheen is ingepakt en is voorgeinstaleerd en er komt een update uit van bv windows 7 naar 8, dan krijg je gewoon de laatste software. Geantwoord op 12-10-2013 om 09:52

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Bij ons (KIA Marant in Naarden)wordt die mee gegeven, er zijn dealers die hem achterhouden om weer te kunnen verkopen.

      wij van marant vinden dat het bij de auto is die u gekocht heb dus is de radio ook van u!! Geantwoord op 16-7-2014 om 17:16

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info