• In juni heb ik gevraagd om een kaartupdate. Helaas is het hele programma gelijk mee veranderd. Invoeren van gegevens is een crime. Één tikfoutje en het systeem stuurt je naar de andere kant van het land. Ook kleine plaatsnamen kent het systeem niet. Bij overgang naar een andere snelweg stuur het systeem eerst naar het noorden om vervolgens je via de volgende afslag/ oprit terug te leiden naar het zuiden. Als Kia het niet snel oplost is mijn volgende auto géén Kia meer. Zo frustrerend is dit.

    Gesteld op 18-8-2021 om 22:43 in forum Kia Navigatie Misbruik melden
    • Ik heb een Kia Niro hybrid. Met een draak van een navigatie systeem. Als ik mijn woonplaats uitrij maakt gelijk twee route fouten. Tijdens mijn vakantie in Limburg, noord Holland en Overijssel veel storende fouten geconstateerd. Kia Nederland reageerde dat het systeem gebruik maak van het HERE navigatiesysteem. Dat heb ik ook op mijn Iphone staan en dat maakt de geconstateerde fouten NIET. Updaten heeft niet geholpen en Kia zegt er niets aan te kunnen doen. Kia Niro een fijne auto maar de navigatie is gewoonweg slecht. Heimwee naar mijn oude TomTom. Gelukkig heb ik HERE op mijn IPhone. Geantwoord op 20-8-2021 om 17:57

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info