• Hallo volgende vraag had ik over mijn kalkhof fiets. als ik langere afstanden fiets dan geeft hij problemen.
    Als ik schakel van 6 naar 7 schiet hij een keer door. Ook als ik eenmaal aan het trappen ben op snelheid heb ik ineens een vrije slag. ( schiet ie door of kraakt hij bij de motor ) Er is al van alles aan deze fiets gedaan nu hebben ze tandwiel en de ketting vervangen en fiets hij veel beter maar schiet ik nog door. De fietsenmaker denkt toch dat het aan de motor ligt. Heeft u enig idee zo ja waar kunnen de mij helpen bij een dealer? Gr Fred Kuijpers

    Gesteld op 18-8-2020 om 17:28 in forum Kalkhoff Pedelec Impulse Misbruik melden
    • Laat de versnellingen eens goed afstellen afstellen,dit kun je ook vinden bij google filmke.Heb dit ook voor gehad en dacht,sff vlingt me een tandwiel in mn nek maar waren de versnellingen Geantwoord op 18-8-2020 om 20:47

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • ik koop in ieder geval nooit nog een kalkhoff !! al de 3de motor "in 4 jaar " alleen de eerste herstelling in garantie !! mijn man zijn tandwiel na 6 maand gebroken "was slijtage , dus geen garantie "...na 6 maanden ondertussen was batterij ook al defect en motor ook ....
      Geantwoord op 17-2-2022 om 11:57

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info