• heb al jaren eenchicago 700s, maar nu werkt display niet meer. wat is er? zit er een batt in . hoe krijg ik hem dan open. ben gerbruiksaanwizing kwijt. alvast bedankt

  Gesteld op 23-3-2011 om 17:11 in forum KPN chicago 700s Misbruik melden
  • Beste schrijver,
   Zojuist een tweedehands 700S aangeschaft. Basistoestel (no.1) heeft een beschadigd display wat volgens mij te maken heeft met veelvuldig gebruik en voortdurend in bedrijf zijn. De displays van de twee andere stations zijn prima, ze zijn immers niet voortdurend in bedrijf geweest. Moraal: Schermpjes verslijten.
   Wat de batterij betreft, eers de clip verwijderen, met je nagels of een mesje aan de zijkanten ertussen peuteren. Vervolgens met zelfde gereedschap achterkant verwijderen die over de hele lengte loopt. En natuurlijk oplaadbare batt. erin anders gaat ie lekken:(
   groet, Pisicatero Geantwoord op 10-10-2011 om 18:38

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info