• Ik wil graag weer ondertiteling bij bijv. E! Entertainment maar ik krijg het niet voor elkaar.. Ppff.. niet met afstandsbediening maar in het menu ook nergens terug te vinden... h.e.l.p ;)

  Gesteld op 25-3-2016 om 21:01 in forum KPN Afstandsbediening Interactieve TV Misbruik melden
  • Ik kijk ook veel E! en soms zit daar inderdaad geen ondertiteling bij. Het blijft al met al een Amerikaanse zenders. Als je ondertiteling mist, dan ligt dat aan E! zelf. Je zult opmerken dat het progamma wat ernaar komt, dat het er gewoon bij zit. Geantwoord op 25-3-2016 om 21:29

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
  • Oké dat wist ik niet. Dank je wel voor je reactie. :-) Wel raar dat het ene programma het wel heeft en de andere niet. Geantwoord op 25-3-2016 om 21:36

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dat kan gewoon niet want op upc heb je gewoon een knopje en dan kan je bij E altijd de ondertiteling aanzetten dus vind het nogal dom dat het bij telfort niet kan en dan krijg je dus dat gedoe met af en toe geen ondertiteling.. erg vervelend kijk nu dus zonder. Geantwoord op 2-11-2016 om 13:52

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info